Identificació
logoformacio
logo_blanc_edn
logo

NOTÍCIES

ENS TRASLLADEM!! A PARTIR DEL 7 DE GENER, LA NOVA SEU DE LA FUNDACIÓ SERÀ AL PARC CIENTÍFIC I TECNOLÒGIC DE LA UdG

A partir del proper 7 de gener, la Fundació UdG: Innovació i Formació es traslladarà a:

 

Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona 

Centre d’Empreses – Giroemprèn

Pic de Peguera, 11

17003 Girona

(Google Maps)A la nova seu, a més de les oficines, la Fundació disposarà de diversos espais (sales d’actes, aules, seminaris, sales de reunions, etc.) on realitzarà les diferents activitats.

Del 15 al 23 de desembre estarem realitzant les tasques corresponents al trasllat (del 24 de desembre al 6 de gener el centre romandrà tancat).

Agraïm disculpeu per les molèsties que, durant els dies de trasllat, us puguem ocasionar. El canvi de seu serà un fet molt positiu tant per la Fundació com per la formació continuada de la Universitat de Girona.

tanca

 

 

LA FUNDACIÓ COL·LABORA AMB EL COEIC I EL CETIG PER A LA REALITZACIÓ D’ACTIVITATS FORMATIVES ADREÇADES A ENGINYERS

Durant aquest mes de novembre, la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (FUdGIF) ha signat nous convenis de col·laboració: un amb el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya - demarcació de Girona (COEIC) i l'altre amb el Col·legi / Associació d’Enginyers de Grau i Tècnics Industrials de Girona (CETIG).

En els dos casos, l’objectiu del conveni és el d’acordar la col·laboració en activitats docents, tant pel que fa a la programació de títols propis de la Universitat de Girona com altres activitats formatives adreçades a professionals de l’àmbit de l’Enginyeria.

El tipus de col·laboració es basa en la difusió de les activitats formatives, que siguin de l’àmbit específic d’actuació del col·legi, i en totes aquelles activitats organitzades conjuntament (entre la Fundació i el COEIC i entre la Fundació i el CETIG).

Per la realització d’activitats docents relacionades en l’àmbit d’actuació del COEIC, la Fundació tindrà en compte els seus professionals col·legiats i també aplicarà condicions especials a la matrícula als col·legiats del COEIC amb més de 6 mesos de col·legiació.

A continuació mostrem unes imatges dels moments de les signatures.

 

                            

En la imatge de l'esquerra, moment en el que signen el Sr. Narcís Bartrina Boxa, degà del Col·legi / Associació d’Enginyers de Grau i Tècnics Industrials de Girona (CETIG) i el Sr. Joaquim Velayos i Solé, director general de la Fundació.


En la signatura del conveni entre la FUdGIF i el COEIC (imatge de la dreta) varen intervenir el Sr. Joan Juanals i Garcia, president del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya – Demarcació Girona (COEIC) i el Sr. Joaquim Velayos i Solé, director general de la Fundació.

tanca

 

DARRERA SESSIÓ INFORMATIVA DEL CURS DE POSTGRAU EN LIDERATGE I DESENVOLUPAMENT DE PERSONES> DIMECRES 17 DE DESEMBRE

Es farà a les 19 h a la sala de reunions B de l'edifici Giroemprèn del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (Pic de Peguera, 15 - La Creueta). L'accés és lliure per a tots els interessats.
 

En aquesta sessió informativa, el director del curs Manel Armengol, explicarà als assistents tot allò que vulguin saber sobre el funcionament del CURS DE POSTGRAU EN LIDERATGE I DESENVOLUPAMENT DE PERSONES i aclarirà tots els dubtes que vagin sorgint (FES CLIC AQUÍ)

Comencem avançant que aquest curs de postgrau neix degut a la detecció de la importància del rol de les persones tant en l'àmbit empresarial com social. Aquest fet fa necessària la realització de programes formatius que contribueixin a millorar el seu desenvolupament personal.

El lideratge personal i la disposició d'un sentit i propòsits clars poden permetre a les persones millorar el seu benestar interior i, en conseqüència, trobar una clara satisfacció tant en les seves relacions personals com en la seva adaptació als entorns professionals i empresarials en els quals vol créixer, aportar el seu actiu o, senzillament, desenvolupar-se com a persona amb plena convicció.

tanca

 

 

EL CENTRE TECNOLÒGIC MANEL XIFRA BOADA ORGANITZA UN SEMINARI TÈCNIC DE COLOR APLICAT A LA INDÚSTRIA FLEXOGRÀFICA

Les sessions es faran els dies 26 i 27 de novembre a les instal·lacions de Comexi Group i al Parc Tecnològic de la Universitat de Girona.

S’adreça a professionals del sector de l’envàs flexible.

Durant el seminari participaran experts de referència en el sector del color.

Més informació del Seminari Tècnic de Color Aplicat a la Indústria Flexogràfica.

tanca

 

LA FUNDACIÓ I EL CENTRE TECNOLÒGIC MANEL XIFRA BOADA SIGNEN UN CONVENI PER A REALITZAR ACTIVITATS DE FORMACIÓ CONTINUADA

El passat dijous 16 d’octubre va tenir lloc la signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació i el Centre Tecnològic Manel Xifra Boada per a la realització d’activitats de formació continuada.

El Centre Tecnològic Manel Xifra Boada pertany al grup empresarial Comexi Group, integrat per empreses dedicades al sector de l’envàs i l’embalatge flexible com Comexi Group Industries, Neopack o Masjoals Mechatronic Unit.

En la imatge es pot veure el moment de la signatura, amb el Dr. Joaquim Velayos i Solé, director general de la Fundació i el Sr. Manel Xifra Pagès com a representant legal del Centre Tecnològic Manel Xifra Boada.
 

 

tanca

 

 

vídeo explicatiu per configurar el correu Microsoft i poder rebre correctament tots els emails de la UDG

Per veure el vídeo fes click aquí

tanca

 

 

 


AGENDA

Sessió informativa > Màster en Gestió Internacional de Seguretat i Salut Laboral

Sessió informativa > Màster en Gestió Internacional de Seguretat i Salut Laboral
09/01/2015 - 09/01/2015
· 18:00 - 19:30
Més Info

SESSIÓ INFORMATIVA > DIPLOMA D'ESPECIALITZACIÓ EN POLICIA JUDICIAL (SEMIPRESENCIAL)

SESSIÓ INFORMATIVA > DIPLOMA D'ESPECIALITZACIÓ EN POLICIA JUDICIAL (SEMIPRESENCIAL)
14/01/2015 - 14/01/2015
· 18:30
Més Info
Cercador

de cursos

Àmbits de coneixement
Tipus de curs
Modalitats
Paraules clau
banner fundacio

formasig

ce en sig

fb twitter1 rs yt yt Issuu google_petit1

Avís legal | Tel. 972 210 299 | E-mail: info.fundacioif@udg.edu

     tGirona      UdG_Alumni
l2    logo1