Identificació
logoformacio
logo_blanc_edn
logo

NOTÍCIES

SESSIONS INFORMATIVES > CURS DE POSTGRAU EN LIDERATGE I DESENVOLUPAMENT DE PERSONES

N’hi ha dues de previstes:  dimecres 26 de novembre a les 19 h a la Fundació UdG: Innovació i Formació (plaça Jordi de Sant Jordi,1, Girona) i dijous 18 de desembre a les 19 h al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (Pic de Peguera, 15 - La Creueta).

El Curs de Postgrau en Lideratge i Desenvolupament de Persones pretén oferir un programa formatiu que contribueixi a millorar el desenvolupament personal de les persones a través d'un procés d'autoanàlisi profunda que estudiï com es fan les coses, com es prenen les decisions, per què es fan (amb quin propòsit) i com es relaciona la persona amb si mateixa i amb el seu entorn. Això es transmet partint de la base que només el lideratge personal i la disposició d'un sentit i propòsits clars poden permetre a les persones millorar el seu benestar interior i, en conseqüència, trobar una clara satisfacció tant en les seves relacions personals com en la seva adaptació als entorns professionals i empresarials en els quals vol créixer, aportar el seu actiu o, senzillament, desenvolupar-se com a persona amb plena convicció.

tanca

 

 

EL CENTRE TECNOLÒGIC MANEL XIFRA BOADA ORGANITZA UN SEMINARI TÈCNIC DE COLOR APLICAT A LA INDÚSTRIA FLEXOGRÀFICA

Les sessions es faran els dies 26 i 27 de novembre a les instal·lacions de Comexi Group i al Parc Tecnològic de la Universitat de Girona.

S’adreça a professionals del sector de l’envàs flexible.

Durant el seminari participaran experts de referència en el sector del color.

Més informació del Seminari Tècnic de Color Aplicat a la Indústria Flexogràfica.

tanca

 

LA FUNDACIÓ I EL CENTRE TECNOLÒGIC MANEL XIFRA BOADA SIGNEN UN CONVENI PER A REALITZAR ACTIVITATS DE FORMACIÓ CONTINUADA

El passat dijous 16 d’octubre va tenir lloc la signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació i el Centre Tecnològic Manel Xifra Boada per a la realització d’activitats de formació continuada.

El Centre Tecnològic Manel Xifra Boada pertany al grup empresarial Comexi Group, integrat per empreses dedicades al sector de l’envàs i l’embalatge flexible com Comexi Group Industries, Neopack o Masjoals Mechatronic Unit.

En la imatge es pot veure el moment de la signatura, amb el Dr. Joaquim Velayos i Solé, director general de la Fundació i el Sr. Manel Xifra Pagès com a representant legal del Centre Tecnològic Manel Xifra Boada.
 

 

tanca

 

 

Jornada Inaugural del Postgrau en Cures Infermeres en el Malalt Crític: "Ebola, tres perspectives de la situació actual"

La sessió inaugural tractarà un dels temes de més actualitat en matèria de salut: "L'EBOLA: TRES PERSPECTIVES DE LA SITUACIÓ ACTUAL".
Es farà el proper dijous 6 de novembre a les 16 h a la sala d'actes de la Facultat d'Infermeria de la Universitat de Girona.

La presentació de l'acte anirà a càrrec de la Dra. Concepció Fuentes, directora del Diploma de Postgrau i professora del Departament d’Infermeria de la UdG.

També intervindran:
– Dra. Anna Vilella, epidemiòloga de la Unitat d'Avaluació, Suport i Prevenció (UASP) de l'Hospital Clínic de Barcelona. També és professora de la Facultat de Medicina de la UB.
– Sra. Montserrat Sallés, cap d’Infermeria de la Direcció de Qualitat i Seguretat Clínica de l'Hospital Clínic de Barcelona.
– Sr. Luis Encinas, infermer en emergències de l’Ebola a Metges Sense Fronteres (MSF).

Al final de totes les intervencions s'obrirà un espai de debat.

Consulta el cartell de la Jornada d’Inauguració del Diploma de Postgrau en Cures Infermeres en el Malalt Crític fent clic aquí.

tanca

 

Actes d'Inauguració del Diploma de Postgrau en Direcció de Centres i Serveis Educatius

A continuació informem de les dates previstes per a la Inauguració de les diferents edicions del Diploma de Postgrau en Direcció de Centres i Serveis Educatius:

Edició a Girona: dijous 9 d'octubre a les 17.30 h a la Facultat de Lletres,
Edició a Les Franqueses: dimecres 29 d'octubre a les 17 h als locals de Can Font (Passeig del Pedraforca,  22, de Les Franqueses del Vallès),
Edició a Barcelona: dimarts 11 de novembre a les 17 h a la Seu de la UGT (Rambla del Raval, 29-35, de Barcelona).

tanca

 

NOVETAT > CURS DE POSTGRAU EN CIÈNCIA I PRAXI EN OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA

Organitzat per la Fundació UdG: Innovació i Formació i la Facultat d'Infermeria de la UdG, tindrà una durada de 130 hores que es realitzaran entre els mesos de novembre de 2014 i el maig de 2015. Les sessions es duran a terme un cop al mes (dijous i divendres i algun dissabte).

La idea de realitzar aquest curs ha esdevingut pel fet que l'avanç en els coneixements sobre fisiologia en obstetrícia, juntament amb la incorporació de noves praxis fonamentades en l'evidència-com l'ús de l'aigua en el part, l'episiotomia selectiva o la monitorització discontínua-, fan necessàries formacions contínues per als professionals de l'àmbit de la salut de la dona. 
Aquestes pràctiques fa anys que estan implementades en els programes de salut de països com Holanda, Anglaterra o Alemanya, on a més, compten amb òptimes taxes de parts no intervinguts, escassa morbimortalitat maternoinfantil i alt grau de satisfacció per part de les persones usuàries.

Més informació del Curs de Postgrau en Ciència i Praxi en Obstetrícia i Ginecologia fent clic aquí

tanca

 

La Universitat de Girona presenta el conjunt de l'oferta acadèmica per al curs 2014-2015

El passat 27 de maig, el rector de la Universitat de Girona, Sergi Bonet, juntament amb Francesc Roca, vicerector de Política Acadèmica; Francisco Jiménez, adjunt per als programes de Màster; Miquel Solà, director de l’Escola de Doctorat; i Joaquim Velayos, director general de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació varen presentar l'oferta acadèmica per al proper curs 2014-2015. Aquesta oferta es concreta en 53 graus, 42 màsters, 10 programes de doctorat i 200 programes de formació continuada que compten amb uns 3.500 alumnes. A més d'aquests programes, des de la Fundació també es dissenyen programes a mida per a les empreses... 

Podeu llegir tota la notícia aquí.

tanca

 

vídeo explicatiu per configurar el correu Microsoft i poder rebre correctament tots els emails de la UDG

Per veure el vídeo fes click aquí

tanca

 

 

 


AGENDA

Sessió informativa> Curs de Formació Bàsica en Termografia Infraroja

Sessió informativa> Curs de Formació Bàsica en Termografia Infraroja
03/11/2014 - 03/11/2014
· 18:00
Més Info

Sessió informativa > Diploma de Postgrau en Arqueologia Funerària

Sessió informativa > Diploma de Postgrau en Arqueologia Funerària
20/11/2014 - 20/11/2014
· 16:30
Més Info

Sessió informativa > Curs de Postgrau en Lideratge i Desenvolupament de les Persones

Sessió informativa > Curs de Postgrau en Lideratge i Desenvolupament de les Persones
26/11/2014 - 26/11/2014
· 19:00
Més Info

Sessió informativa > Màster en Gestió Internacional de Seguretat i Salut Laboral

Sessió informativa > Màster en Gestió Internacional de Seguretat i Salut Laboral
17/12/2014 - 17/12/2014
· 18:00
Més Info
Cercador

de cursos

Àmbits de coneixement
Tipus de curs
Modalitats
Paraules clau
banner fundacio

formasig

ce en sig

fb twitter1 rs yt yt Issuu google_petit1

Avís legal | Tel. 972 210 299 | E-mail: info.fundacioif@udg.edu

     tGirona      UdG_Alumni
l2    logo1